Slide background

Robert Bos specialist in mode, hoor en oogzorg

Monturen

De brillenmode blijft boeiend en inspirerend. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie monturen in uiteenlopende prijsklassen. Iedereen die een bril nodig heeft, is bij ons aan het juiste adres. In onze ruime winkel zoek je een montuur uit dat bij je past. Uiteraard denken wij met je mee en geven we je desgewenst deskundig advies.

De montuurmerken in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd. Wij vinden de kwaliteit van de producten en de passie van ontwerpers en fabrikanten voor brillenmode erg belangrijk. Met enige regelmaat introduceren we dan ook nieuwe merknamen.

Wij hebben voor ieder individu de perfecte bril. Zoek je een moderne, retro of vintage bril? Jij kiest een montuur geheel naar je wens uit en wij voorzien deze van op maat gemaakte glazen.

imgres
De innovatieve brilmeesters van Lindberg zijn altijd op zoek naar vernieuwende technieken volgens de laatste brilmode. Opgericht in 1969 in het Deense Ärhus blijft het merk verrassend met minimalistische monturen. De brillen maakt men altijd van sterke en duurzame materialen.

De inmiddels klassieke Ray-Ban zonnebrillen zijn ware stijliconen. Dankzij de tijdloze ontwerpen en de altijd even betrouwbare kwaliteit gaat een Ray-Ban zonnebril jarenlang mee. Het meest populaire zonnebrillenmerk sinds jaren werd bekend met de Aviator pilotenbril en de Wayfarer. Ieder jaar weet het merk weer te verrassen met nieuwe uitvoeringen en sprankelende kleuren

Ray Ban

Dutz  blijft ons onderscheiden met commerciële, goed verkoopbare collecties. We blijven laagdrempelig en makkelijk toegankelijk. Zoals jullie van ons gewend zijn. Zo kleurrijk, zo onderscheidend. Soms zo anders, maar bovenal: So Dutz!

Dutz

Wat begon met een klein aantal modellen in een paar kleuren is nu uitgegroeid tot een volwaardige collectie. Voor de Blackfin monturen wordt titanium of acetaat gebruikt voor het voorstuk en beta-titanium voor de veren.

Blacfin

Flair heeft voor de randloze monturen een nieuwe bevestingingsmethodiek ontwikkeld, de pure technologie. Dit is een gepatenteerde knooptechniek. Het hoekstuk of de brug wordt niet aan het glas geschroefd maar met een speciaal door Flair ontwikkelde nylondraad bevestigd.

Als materiaal wordt veel gebruik gemaakt van Bio-Steel®. Een ragfijn, vormstabiel, elastisch en nikkelvrij high-tech metaal uit de medische wereld. In Nederland ook wel bekend als chirurgisch staal. Bio-Steel® is zo elastisch en vormstabiel dat het de positieve eigenschappen van titanium overtreft.

Flair
Toss