Slide background

ML Night Cover

Veel mensen ondervinden problemen met schitteringen tijdens het rijden in het donker. Een oorzaak voor dit probleem is het blauwachtige LED- licht in veel moderne nieuwe auto’s. Een ander probleem is dat sommige mensen door nacht myopie een mindere visus ervaren. Om deze mensen te helpen hebben we een oplossing gevonden, de Night Cover. De belangrijkste kenmerken zijn:

– De glazen reduceren de schitteringen van auto’s die vanuit de andere richting komen. Multilens heeft een speciaal filter ontwikkeld om de blauwe golflengte van LED-licht te reduceren.

– Voor personen met nacht myopie hebben we verschillende versies ontwikkeld die dit probleem compenseren. De 3 verschillende versies van de ML Night Cover hebben een sterkte van plan, -0.25 en -0.50

– De glazen zijn uitgevoerd met een antireflex coating om hinderlijke reflecties zo veel mogelijk te elimineren.

– Het montuur dat voor de Night Cover wordt gebruikt is een overzet montuur. Dit maakt het voor de gebruiker mogelijk om de eigen bril op te houden en alleen tijdens het rijden in het donker de Night Cover over de bril te plaatsen.

ML Filter LLR – De speciale filter tint

Dit speciale filter is ontwikkeld en getest gedurende de winter van 2013 / 2014, met erg goede resultaten. Het filter reduceert de piek in schitteringen in het golflengte spectrum van LED licht, terwijl het is ontworpen om de totale hoeveelheid licht zo weinig mogelijk te reduceren. We noemen het filter ML Filter LLR.

(LLR = LED Licht Reductie). Het filter zit standaard in al onze ML Night Covers, maar het is ook mogelijk het filter te maken op onze standaard kunststof glazen, net als al onze andere filters.