Slide background

Communicatiehulpmiddelen!

Er zijn signaleringshulpmiddelen op de markt om het horen of waarnemen gemakkelijker te maken. Ook zijn er communicatiehulpmiddelen om het verstaan te verbeteren of om op een andere manier met andere mensen te communiceren.

Komt u gerust langs, wij vertellen u graag over de mogelijkheden om beter te horen en meer plezier te hebben van uw hoortoestellen.

.

Draadloos luistersysteem

Met deze oplossing kunt u weer volop genieten van radio en televisie. Dit luistersysteem brengt het radio- of televisiegeluid namelijk draadloos direct in uw oren. Zo kunt u weer genieten van uw favoriete programma’s zonder anderen te storen. Met de volumeregelaar in de draadloze hoofdtelefoon (in de vorm van een kinbeugel) kunt u het geluid harder en zachter zetten. De kinbeugel is zo licht dat u nauwelijks merkt dat u ‘m draagt.

.

Telefoons

Er zijn ook speciale telefoons om een goed telefoongesprek te kunnen volgen, ondanks dat u slechter verstaat. Deze telefoons zijn er in vele verschillende soorten en hebben allemaal verschillende mogelijkheden.

.

Solosystemen

Heeft u moeite om op een verjaardag een gesprek te voeren, omdat u last heeft van de omgevingsgeluiden? Probeer dan eens een solosysteem uit. Een solosysteem werkt met behulp van een zender en ontvanger. In de zender zit een microfoon die het opgevangen geluid draadloos naar de ontvanger stuurt. Als het geluid bij de ontvanger komt kan het via uw hoortoestel direct in uw oor gebracht worden.

Neem contact op met ons

meer informatie over hulpmiddelen