Slide background

Robert Bos specialist in mode, hoor en oogzorg

De TheraPearl parels van het Eye-ssential oogmasker combineren de kracht van warmte- of koudetherapie om doeltreffend de alledaagse pijn rond de ogen te verlichten.

TheraPearl producten kunnen zowel koud als warm worden gebruikt. Het is een manier om zonder medicijnen pijn en ontstekingen die zich uiten door zwellingen te verminderen. De oorzaken kunnen voortkomen uit chirugische ingrepen, allergien, verrekte spieren, verstuikingen en andere pijntjes.

TheraPearl Eye-ssential oogmasker

Het TheraPearl Eye-ssential oogmasker biedt verlichting bij klachten zoals:
* Droge ogen
* Hoofdpijn (migraine)
* Neusholte ontsteking
* Gezwollen ogen

EyeMaskHet TheraPearl Eye-ssential oogmasker is uitgerust met de unieke Pearl Technology®. Het masker past zich door de parels perfect aan, aan de vorm van uw gezicht. De parels vriest u in voor een koude behandeling of verwarmt u in de magnetron voor een warme behandeling. Het masker behoudt tot wel 20 minuten de temperatuur. Dit is precies de tijd die wordt aangeraden door artsen om het masker te gebruiken. Het masker in onbeperkt herbruikbaar.

Warm te gebruiken bij:

Meiboomkklierproblemen betrokken bij blepharitis (ontsteking van het ooglid), droge ogen, oculaire rosacea en chalazion.

 

Koud te gebruiken bij:

Contacteczeem, atopische dermatitis, gezwollen ogen, na ooglidcorrecties, hoofdpijn en sinusitis.

Ervaart u bovenstaande klachten of wilt u weten wat het oogmasker voor u kan betekenen? Ga dan naar uw opticien of contactlensspecialist en vraag naar het TheraPearl Eye-ssential oogmasker voor een snelle en doeltreffende verlichting.